Lirik Lagu Kalung Emas Didi Kempot

Lirik Lagu Kalung Emas Didi Kempot

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu
Luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku..

Kalung emas kui mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku..atiku keloro loro
Rasane nganti tembus ning dhodo
Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki..

Loro atiku..atiku keloro loro
Rasane nganti tembus ning dhodo
Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki..

Opo dosaku iki..

Lagu Lainnya:

Lirik Lagu Kalung Emas Didi Kempot | ridho93 | 4.5